De menukaart van Ume bestaat uit bijna 100 verschillende soorten gerechten. Variƫrend van diverse sushi, salades, en warme teppanyaki-, grill- en wokgerechten. Wij werken met het zogenaamde all you can eat-formule. Dit houdt in dat u tijdens uw bezoek onbeperkt kunt genieten van al deze gerechten. Voor het menu berekenen wij een vast bedrag per persoon.

Het all you can eat principe werkt verder als volgt: u maakt een keuze uit de gerechten van de menukaart. Deze gerechten vult u in op het daarvoor bestemde bestelformulier. Het formulier wordt door ons opgehaald en de gerechten worden vers gemaakt en aan tafel uitgeserveerd. De bedoeling is dat u per ronde bestelt. In elk ronde kunt u maximaal vijf gerechten per persoon doorgeven. Bij elk gerecht is aangegeven uit hoeveel eenheden desbetreffend gerecht bestaat. Nadat u de bestelde gerechten van een ronde heeft genuttigd, kunt u wederom de bestellingen voor de nieuwe ronde doorgeven.

Let u er wel op dat u niet teveel bestelt. Wij hanteren namelijk een verspillingsbeleid wat inhoudt dat voor elk niet geconsumeerde gerecht een bedrag dat kan varieren tussen 1 euro ( per sushi ) en 2 euro ( per warm gerecht ) additioneel in rekening wordt gebracht. Voor sashimi wordt overigens per portie altijd een kleine toeslag berekend.

Wij wensen u een smakelijk maaltijd!

MenukaartWijnkaart